Asiantuntevaa palvelua autoasioissa jo vuodesta 1987

017 512 000
Peltikorjaamo

Peltikorjaamo tasoittaa kauneusvirheet huolellisesti Suonenjoella

Automaalaus ja Kolarikorjaus Halttunen & Ursinilta peltivaurion kokenut autosi lähtee kuin uutena ulos. Suonenjoella sijaitseva peltikorjaamomme suorittaa myös monipuoliset maalaustyöt vahingoittuneeseen pintaan. Meiltä saatte auton peltikorjaukset, pellin oikaisut ja muut palvelut yli 25 vuoden kaiken kattavalla kokemuksella.

Korjaamme myös vauriot pinnan alla

Peltikorjaamomme huolehtii myös, että autosi jatkaa matkaansa turvallisesti korjaamoltalähdettyäsi. Pienempikin kolari voi aiheuttaa auton rakenteisiin erilaisia vahinkoja, joten tutkimme nelipyöräisesi kunnon peltikorjauksen yhteydessä. Lue lisää kolarikorjauksista.

Peltikorjaamoon voit tuoda kaikki merkit

Sellaista automerkkiä ei olekaan, mitä emme korjaisi ammattitaidolla. Meiltä hoituvat asiantuntemuksella kaiken merkkisten autojen korjaustyöt vuosimalliin katsomatta. Olipa autosi siis vasta liikkeestä rullannut tai museoauto, me korjaamme sen asiantuntemuksella.

Varaa aika peltikorjaamoon

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai varaa saman tien aika peltikorjaukseen - Automaalaus ja Kolarikorjaus Halttunen & Ursin palvelee sinua asiantuntemuksella.